Om mig

Hvem er jeg egentlig?

Jeg er en helt almindelig kvinde med et helt vildt fantastisk spændende job!

Jeg er så heldig, at jeg hver dag møder nye mennesker, der har fundet frem til mig af den ene eller anden årsag – og jeg er så priviligeret, at jeg får lov at guide disse mennesker kærligt videre på deres vej.

Jeg bruger mine evner og mit talent til at formidle fra den åndelige verden, således at det danner forståelse, indsigt og klarhed hos dig.

Jeg er ret vild med at se mennesker udvikle sig og gå styrket ud af min dør..

Hvordan endte jeg som Clairvoyant?

Når jeg kigger tilbage på mit liv, kan jeg godt få øje på, at jeg har haft ret god hjælp med mig – både som barn og som ung. Det var jeg bare ikke bevidst om. Jeg har godt nok klaget meget over “træk” i mit værelse – nogle gange var det så slemt at jeg måtte tage dynen over hovedet – ellers blev jeg iskold. Min stedfar prøvede stort set alt for at demonstrere, at vinduet var tæt, og at det altså derfor ikke kunne trække på mig! Men det gjorde det! Jeg kunne heller ikke være alene hjemme – det lærte jeg først den dag jeg flyttede hjemmefra. Jeg hørte fodtrin og mit øje fangede altid noget. Jeg vidste bare ting – også ting jeg ikke havde forudsætninger for at vide. Jeg vidste det bare instinktivt. Men jeg skulle blive +30 år førend jeg forstod mit talent..

Da mine børn kom til verden, blev jeg opmærksom på, at de kommunikerede med nogen eller noget, som jeg hverken kunne se eller høre – men jeg oplevede deres interaktion og deres mimik og jeg var på ingen måde i tvivl om at oplevede noget hyggeligt eller sjovt. Dog var børnene også bange indimellem, og det var en frygtelig afmagt at stå med – jeg besluttede derfor, at jeg måtte lære at kommunikere med, hvad det så end var de kommunikerede med! Det blev bare ikke lige den dag – eller næste dag eller et par måneder efter – der gik en rum tid.. Så finurligt hænger det sammen, at jeg en aften var igang med at søge billetter til et musikarrangement på Billetnet, hvor der så lige pludselig er reklame for et andet arrangement: ”Find ud af, om du har clairvoyante evner”. Et simpelt tilbud og min nysgerrighed var pirret. Det var jeg bare nødt til at finde ud af, om jeg havde. Det trak voldsomt i mig – så jeg tog afsted! Jeg kendte ikke et øje, og jeg fortalte det ikke til en sjæl. Det var noget, som jeg havde brug for at finde ud af alene.

Da jeg kørte hjem fra dette arrangement, var jeg klar over, at jeg havde et eller andet talent – men jeg var slet ikke klar til at gøre brug af det. Der skulle gå endnu et år, før jeg igen opsøgte et kursus, hvor jeg atter prøvede mig selv og mine evner af. Da kurset sluttede, var der ingen tvivl tilbage i mig. Jeg var nu blevet fuldstændig bevidst om og bekræftet i, at jeg havde et fantastisk talent for at kommunikere med den åndelige verden og formidle det i et sprog, der var konkret, detaljeret og forståeligt. Rigtig mange brikker faldt på plads i mig, og jeg forstod pludselig alle sammenhængene i mit liv – og i andres..

Jeg oplevede et væld af forskellige reaktioner, da jeg offentligt fortalte, at jeg mit arbejde fremover bestod i at være Clairvoyant!

Langt de fleste reagerede positivt, støttende og vældig interesseret –  og selvfølgelig var der også skeptiske holdninger – sikke noget hokus pokus! Min oplevelse er dog, at modstanden mod mit erhverv bunder dels i mangel på erfaring og dels med en overbevisning om, at jeg kun er ude på at snyde. Jeg forstår godt, at der er mange eksempler på mennesker, der har oplevet brodne kar i min branche – det erkender jeg blankt – brodne kar er desværre repræsenteret i alle brancher – det har noget med det enkelte menneske at gøre! Brug din mavefornemmelse i mødet med mig. Mine tilbagemeldinger fortæller mig, at jeg står godt fast på min etik, moral og seriøsitet, og jeg oplever kun respekt fra de mennesker, der har været forbi min klinik.

Jeg er dybt taknemmelig for den arbejdsopgave, jeg har.