Jeg er en helt almindelig kvinde med et usædvanligt job.. Jeg har arbejdet med den spirituelle verden siden 2010 – og elsker hvert et minut af det.. Jeg er så priviligeret at møde så mange spændende mennesker med fantastiske historier – som på en eller anden måde finder min klinik og bliver sendt videre på deres vej med nye indsigter, input og forståelse. 

Spiritualitet for mig er en grundforståelse af, at vi og omverdenen er energi, og universet kan en hel masse, som videnskaben endnu ikke har afdækket. Spiritualitet er ikke religion for mig – men en dyb forståelse af intuition, kærlighed og bevidsthed. En overgivelse til, at der er mere mellem himmel og jord – at vi har livsopgaver og formål i vores tid på jorden, og at der er hjælp at hente til klarhed, indsigt og mod. 

Jeg er fuldt bevidst om, at jeg er et værktøj til formidling – og jeg er som menneske både skeptisk, kristisk og realistisk, optimistisk, empatisk og har etik og moral på plads. Jeg er vild med videnskab, erfaring, nysgerrighed og bevidsthed. 

Jeg er helt med på, at min profession tit deler vandene – og fred være med det… Jeg har intet korstog at føre – det er helt op til dig at mærke efter – om du mener – at jeg er den rette til at hjælpe dig videre.

Jeg glæder mig i hvertfald til at møde dig!