Anbefalinger

Her kan du læse et udpluk af de anbefalinger jeg har fået. Jeg er taknemlig for hver og én.

Lærke Dongsgaard
Winnie kan noget helt særligt! – om man tror på det eller ej. Den kontakt som hun skabte til mit ulykkelige spædbarn, skal man lede længe efter. Jeg kan virkelig kun give mine varmeste anbefalinger!
Julie Wincentz Jensen
Jeg var til en afdødekontakt hos Winnie! det var den mest fantastiske oplevelse! Jeg fik svar på alt jeg mangle svar på! Winnie du er super dygtig og professionel! Tak for det du gjorde for mig! Jeg kan varmt anbefale hende!
Ann Jørgensen 
Jeg er på nuværende tidspunkt i forløb hos Winnie (Sit’n’Talk sessioner) og har fra første dag været positivt overrasket. Omgivelserne er hyggelige og varme og samtalen foregår på dialogbasis, hvor Winnie både spørger, lytter, giver råd og vejledning. Winnie har hjulpet mig til at træffe nogle svære valg, hjulpet mig til at få en forståelse af mig selv og andres handlemønstre og mest af alt arbejder vi de gamle uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, som skal reguleres eller omstruktureres. Jeg har gået hos Winnie i 3 mdr efter at have været igennem to hårde år både privat og arbejdsmæssigt. Men de sidste tre måneder har jeg været i ro. Jeg kan holde ud at være i kaos og Winnie har hjulpet mig til at forstå, at tingene sker af en årsag, og jeg kan ikke kontrollere alting – jeg kan kun kontrollere hvordan jeg selv vil tænke og handle på de ting der sker omkring mig. Det har givet en massiv ro!

Vicki

Winnie, du kan simpelthen noget helt fantastisk – og at komme til “grounding” hos dig har hjulpet mig på mange mange niveauer…Alle burde simpelthen give sig selv “en tid hos dig”- og nej, det er ikke altid man helt ved hvad man har brug for, men første skridt er jo bare at turde gøre det… og det gjorde jeg heldigvis selvom det tog mig lidt tid. Man kan bruge dig på mange måder, men uanset hvordan har du for mig hver gang givet “mening”….Og jeg har hver gang gået hjem med en ubeskrivelig følelse af balance og god energi. Jeg ved, at du fremover vil være et valg jeg tager, når jeg mærker behovet for at gøre noget ekstra godt for mig selv. Jeg er meget taknemmelig over at din vej har krydset min og jeg kan varmt anbefale en tid hos dig uanset hvor i livet man står. Tak for dig!

Sofie

Kære Winnie.
Tusind tak for idag. Ikke engang ord kan beskrive min glæde over de ting som du fortalte mig idag. Det er en fantastisk følelse at føle sig forstået, HELT forstået, og blive set som den man er, helt ind til kernen. Få svar på hvorfor ens livs-strategier nu er som de er. Jeg fandt på en eller anden måde mig selv igen, fandt mit “indre barn” og tog det i hånden. Jeg fik en ubeskrivelig ro efter at have besøgt dig. En motivation, en glæde og samling på mig selv. Takker dig for denne indsigt og tak for din formidling af det. Til at begynde med havde jeg en frygt for, “hvad var nu lige jeg var gået ind til” – ville det gøre mig ondt? Og SLET ikke, du viser vejen som jeg måske allerede havde set komme, men den var tåget fra mit perspektiv og du lettede tågen! Tak igen! Jeg håber vi ses igen. Af hjertet tak, du er fantastisk på så mange måder!

Signe

Kære Winnie,
Jeg bliver simpelthen nødt til at sige dig tak for de gange, hvor du med kort varsel har sat tid af til en sit’n’talk med mig. Jeg er kommet igennem dette forløb 400% bedre end jeg nogensinde havde troet mulig. Jeg er så taknemmelig for din ligefremhed og dine gode råd i forbindelse med børnene. Taknemmelig for at jeg ikke skal bruge uger eller måneder på at finde fodfæste igen. Vi er kommet så fint igennem første weekend i vores nye ‘virkelighed’.
Nu må det være fordi der sker noget godt, at jeg skal komme til dig igen 😉 Tusinde TAK!

Anne

Jeg fik anbefalet Winnie fra en ven og gik længe og tænkte over om jeg skulle prøve en clairvoyance hos hende. Og det besluttede jeg mig så for. Det var en god anbefaling og beslutning, for Winnie ramte fra start “spot on” …..meget hurtigt fandt hun ind til mit indre og det som jeg gik og bøvlede med…..Winnie er en uhøjtidelig og varm person, som gør du sidder trygt og godt i “stolen” ….jeg giver mine varmeste anbefalinger..

Cecilie Skov Andersen

********** Fem stjerner er ingenting og jeg kunne sætte flere millioner! Winnie du gør en forskel udover det sædvanlige. “Linedanser i det høje dans vidunderligt!For det næste er det bedste: glæden ubestridt!Tænk at få balancekunst Så helt ufatteligt!At modtage sin stang og snorganske kvit og frit. Uanset om du nu tror det, så ved jeg At lyset brænder for dig!Og kigger du op, er der nok en vej” Da jeg selv mistede modet, til at tro på at drømmen nok skulle indfries på et tidspunkt i mit liv, holdte du min stang og snor. Sit’n talk har betydet, at jeg har haft et sted at læsse mine tanker, frustrationer, bekymringer og følelser ud. Du kaldte det en ventil, og det er bestemt den følelse det er. Jeg kom ked af det og modløs, hvor du på en time sætter håb og glædesfølelse tilbage hos mig – var ubeskriveligt dejligt. Du fik igen ret <3 og vi kan til september byde Blop velkommen til verdenen. Går du og føler dig fyldt, frustreret, bekymret eller bare har brug for en ventil til ny energi – så er sit’n talk svaret. Det er ikke bare dig der får læsset af, men du får redskaber og øvelser som du kan bruge konkret. Selvom jeg er fyldt op af lykke – har jeg stadig min ventil <3

Bettina Dahl Eriksen

Kære Winnie. Jeg lovede dig en tilbagemelding på mit besøg hos dig, og det får du her 🙂 Jeg ved ikke hvorfor jeg har været så længe om at skrive det, men på en eller anden måde har jeg ikke rigtigt kunnet få taget hul på det. Måske fordi jeg brugte det første stykke tid på at tænke, hvad skete der lige der? Du ramte rigtig mange ting, og undervejs følte jeg mig sjovt nok også lidt provokeret et par gange – måske fordi der kom nogle ting frem jeg måske ikke havde forestillet mig? 😉 …eller at jeg måske ikke forstod hvorfor vi skulle “trampe rundt” i det gamle, som jeg jo synes jeg havde lukket og var kommet videre med – ja jeg ved det ikke 🙂 Tror mange gange man leder lidt efter den logiske forklaring, for hvordan kan du “vide” de ting? 😉 Det var så vild en oplevelse, at høre dig fortælle om min fysiske situation! Du brugte nogen konkrete udtryk, og ramte nogle ordvalg som jeg ved jeg kun har tænkt, og/eller snakket med min fys og mand om. Nogle af de ting jeg har mærket, men som jeg ikke engang selv har kunne sætte ord på….og så gjorde du det! Samtidig med at jeg faktisk også kunne se, at du viste hvor mine problematikker og smerter starter fra… Ja jeg sidder egentlig lige og bliver helt rørt igen… <3 Pludselig er jeg i en eller anden grad blevet bekræftet i, at jeg ikke er helt skør, men yderligt har nogle fysiske problemer 😉 Jeg har prøvet flere andre ting, men ikke clairvoyance. En fantastisk oplevelse, som jeg bestemt gerne vil prøve igen og også kan anbefale andre at unde sig selv. Tusinde tak for at jeg var så heldig, at vinde et besøg hos dig Winnie, det er jeg meget taknemmelig for! <3 Knus Bettina

Inger Vincentz

1.ooo tak for en fantastisk oplevelse Winnie. At du kan sætte dig der overfor mig, lukke øjnene og efter ca. 5 minutter begynde at fortælle, om de ting, der fyldte allermest hos mig lige på det tidspunkt, er både ufatteligt og imponerende. At du også kunne vejlede mig ud at det kaos, jeg havde placeret mig selv i, var lige hvad jeg havde brug for. At du kunne gennemgå mit liv for at finde et mønster, og både med årstal og navne kunne fortælle om episoder i mit liv var grænseoverskridende men også en utrolig oplevelse. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg kigger forbi 🙂

Linda Eskehøj

Clairvoyant Winnie Vedel Søndergaard kan kun anbefales!! Hun rammer 100% rigtigt og har samtidig evnen til at få en til at forstå tingenes sammenhæng… Vildt skræmmende men i den grad også en fantastisk oplevelse i dag ️
Det hele begynder at give mening!
Bestemt ikke sidste gang jeg har været der!

Pernille

Kæreste Winnie,
Jeg er SÅ fuld af beundring og taknemmelighed. Min beundring over dine evner og min taknemmelighed fordi du har lært mig at stole på intuitionen og den åndelige vejledning jeg VED jeg får, men aldrig har turdet tro på og følge. Jeg er imponeret over dine evner og især hvor præcist du beskriver budskaber og input.
Til andre kan jeg videregive oplevelsen af Winnie som den første clairvoyant jeg har besøgt, hvor jeg virkelig følte, at jeg fik en masse med hjem. Winnie er utrolig præcis og beskriver helt uden input den situation man er i, de følelser man har, de oplevelser man har med sig, og de problemstillinger man står med.
Jeg oplevede at Winnie uden et ord fra mig kunne beskrive både min mentale tilstand, mine udfordringer, mine inderste drømme og mine slægtninge. Alt dette uden at få informationer fra mig. Vi kom til meget præcise løsninger på de udfordringer jeg stod med.
Jeg kan VARMT anbefale Winnie til alle.

Stella

Jeg har været til to clairvoyance-sessions, en sit n’ talk og et kend dit indre kompas1 hos Winnie. Jeg kan ikke sige andet end at hun er god. Rammende på en god måde, så man føler sig hjulpet godt videre, og med mulighed for at få bearbejdet de aktuelle problemstillinger.

Anne Mie

Indsigt….. Er det ord jeg har haft i hovedet resten af dagen i går, efter en fantastisk spændende workshop ” kend kompasset” i går. Du åbner nye veje..og åbner sindet for nye input – tak:)) Håber du laver flere:)

Camilla

Jeg har kendt Winnie før hun fandt ud at hun besad eminente evner og et helt ekstraordinært klarsyn. Hun har altid været super at snakke med og utrolig dygtig til at give gode råd. Da hun fortalte at hun var startet op som Claivoyant MÅTTE jeg simpelthen prøve hendes evner af. Og hvilke evmer…og hvilken positiv overraskelse!!! Jeg havde ikke set Winnie i næsten 10 år…hun kendte intet til mit liv og min situation, men hun ramte klokkerent og jeg fik hurtigt følelsen af at hun kunne se lige igennem mit sind. Hun ramte plet på mine følelser både fortid og nutid, og kunne beskrive personer som jeg ikke havde fortalt en levende sjæl om. Jeg har seriøst aldrig oplevet noget lignende. Hun satte endda navne på afdøde guider som viste ved lidt efterforskning eferfølgende var min farmors bedste veninde.! Under hele seancen føler man sig godt tilpas..varm og virkelig levende. Winnie gør alt naturligt…også uden at man sidder med mistro og tænker…hvad fanden er det her. !! JEG er imponeret. Efter at ha prøvet winnie holdt vi kontakt , og hun har gennem de sidste 9 mdr hjulpet og vejledt mig i mine ups and downs..kriser…..og virkelig givet mig en tro og en styrke på at skæbnen og livet vil mig det godt . At alt lysner forude. Jeg har tit spurgt til forskellige issues i mit for tiden kaotiske liv……og hver gang har hun IGEN haft–eller fået ret. Jeg ved at der er mange dygtige clairvoyanter derude..men at man kan være SÅ præcis….komme i kontakt med afdøde som jeg aldrig har troet på…hun går ned i MINDSTE detalje så man ikke er i tvivl om hvem der er på “besøg”. En lidt sjov episode jeg kan berette om. Da winnie var hjemme og besøge mig for at gi mig lidt coaching og healing…..begyndte alle mine lamper at blinke…og der var ofte koldt i rummet. Dog med en rigtig god energi:-) Og winnie sad tit og smilte og sagde…hov..nu har vi besøg. Lidt spooky men igen på den gode og positive måde. Da winnie var taget afsted var lyset normalt igen, og aldrig har jeg sovet så godt om natten, det var som om hele hytten var blevet “renset”. Jeg kan KUN give mine varmeste og dybeste anbefalinger til dig/jer der har lyst /overvejer at prøve hende. Er du i tvivl om du tror på “den anden verden”…så VIL du blive overbevist…det garanterer jeg. Jeg er winnie YDERST og dybt taknemmelig for hendes tro og kæmpe hjælp under hele min process……:-) Held og lykke fremover winnie – du skal nok få den vildeste succes….du er allerede på toppen i min verden og nået langt i din korte karriere. Kæmpe knus fra mig:-)

Heidi Marie Jensen
Først vil jeg starte med at sige TAK for alt! Du har rørt mig… Og lært mig en masse! Jeg har igennem dine meditationer, workshops og vores mange samtaler, lært en masse om mig selv. Især meditationerne har hjulpet mig til, at opbygge en indre kraft, som har ændret mit liv. Jeg indrømmer at, før min første session syntes jeg at det var dyrt. Ligesom mange af dine potentielle kunder, tænker lige nu. Men lad mig sige, de penge var givet rigtig godt ud. Ikke nok med at jeg fik en fantastisk session, med besøg fra den anden side ♥ så var det jo også kun det første skridt, på mine lange spirituelle rejse. Det var starten på et helt nyt liv for mig og starten på et livslangt bekendtskab med en fantastisk kvinde… Og det jo kan ikke gøres op i penge…Jeg har lovet dig, at skrive om oplevelsen af mine mange meditationer. Men det er jo det der er så fantastisk. Man kan ikke beskrive dem. De skal opleves! De er powerful, sanselige, bevægende, fangende og meget personlige…Så til alle som er skeptiske, eller som ikke har parat til at smide mange penge efter spirituelle oplevelser. Start med at afprøve meditationerne – I skal nok blive afhængige 😉 Men er du allerede i kontakt med din spirituelle side, og har lyst til at udforske dette spændende univers, så afprøv en session hos Winnie. Eller prøv en af hendes spændende workshops – der vil der være rigtig mulighed for at afprøve din egen spiritualitet.…
Hanne H. Knudsen 
Winnie, du sidder bare så naturligt i stolen, som om du aldrig har lavet andet. Du fangede meget præcist mine temaer, og du så mig som jeg aldrig er blevet set før! Jeg har fået mening i oplevelser, som umiddelbart var meningsløse, og en dejlig ro og mod til bare at læne mig tilbage og se hvad der så sker. Tak for det – Knus
Joan Schwartz
kære winnie. tusind tak for en fantastisk oplevelse, meget følelses laden, men fik nogle spændene ting af vide om fremtiden og ik mindst om fortiden som betyder rigtigt meget, ik sidste gang du har fat i mig….. så til alle… PÅ DET.. glæder mig til nogle flere spændene timer med dig da jeg ik har sluppet dig endnu….;-) mange knus joan..
Kristine T.  Hansen
Kære Winni. Tusind tak for en spændende samtale, det var virkelig en givende og meget øjnåbende samtale. Men det stopper jo ikke der, da jeg har oplevet tiden efter, hvor der virkelig har mulighed for at bruge og tænke over budskaberne, har været ligeså givende, og hvor det bliver klart, at det ikke ‘bare’ var en enkelt samtale, men en hel process, der blev sat i gang. Så tak for det:)
Pia Berth
Kan kun sige tak tak og atter tak…… du har åbnet mine øjne for den jeg er. Og givet mig et kærligt spark i rumpen. Jeg syntes det er fantastisk det du kan sige og forklare. Det er vildt…. Jeg ønsker dig alt godt, for du har hjulpet mig mange gange nu…. også bare med at snakke om tingene…. Af hjertet tak….Pia B.
Signe Lykke
Hej kære.. jeg har lige læst teksten på sangen Yesterday, som kom til dig under den smukke session, jeg havde.. jeg bliver helt rørt.. takket være dig kunne min far, som gik over på den anden side for 28 år siden, dele vigtig viden med mig.. smuk oplevelse. Du har også givet mig nogle helt konkrete, værdifulde værktøjer. Du er et dejligt og nærværende menneske..Jeg anbefaler dig varmt til min næste…. Tusind tak Winnie….
Michael Dall
Du har hjulpet mig meget til at se lyset, og de ting jeg skal arbejde med. Den måde du servere løsningerne på og indsigten direkte i livets motorvej har taget mig med storm. Jeg tror at jeg vil være dig evigt taknemmelig, idet jeg er sikker på at besøget hos dig, har givet mig præcis det mit sind og indre Jeg har brug for. Tusinde tak Winnie. 🙂
Berit Winsløw Olesen
Var vist en af dine første kaniner. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Allerede fra jeg trådte ind af døren kunne du fornemme at der var en som ville i kontakt med mig. Og at du så efterfølgende kunne fortælle navn og relation var hårrejsende. Jeg glæder mig helt utrolig meget til 2011, hvor du forudså en masse spændende ting i mit og min families liv. En stor og varm anbefaling fra mig til andre. Knus fra Berit
Gitte Mølbak 
Jeg har været hos Winne til en “session”. Det var en stor og dejlig oplevelse. Hun er “sød” og giver dig masser af mod… Hvis du er af den lidt skeptiske slags, kan du måske blive overbevist FORDI: Winnie er ekstremt skarp på “navne”. Hun siger f.eks. “Hvem er ….?” Meget imponerende. Kan du anbefale det!
Mariella Søndergaard
Stor oplevelse som man bare har lyst til at prøve igen og igen.. Det kan så varmt anbefales til alle !
Cecilie Andersen
Vil bare sige dig tak for dine redskaber.Det var en kæmpe oplevelse – og vil give den bedste anbefaling videre. Winnie du forudsagde(både for mig og min kæreste) at vi ville finde vores hus i januar og flytte i maj – og indtil videre er det ved at blive realistisk, at vi flytter ind til maj 🙂 – det fantastisk du kan. Til alle –> Det skal opleves 🙂